Over ons

Welpos, uw partner in betaaloplossingen van CCV of Worldline. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een totaaloplossing als het gaat om het afrekenen. Wij bieden ondersteuning bij de aankoop, de installatie en onderhoud van uw betaalsystemen. Wij leveren verschillende merken hardware en software naar uw wens.

Eigen technische afdeling

Wij beschikken over onze eigen technische dienst die wanneer nodig u kan ondersteunen. Bij grotere projecten werken wij met een externe partij die ons bijstaat in de wereld van de installatietechniek.

Leveringen

Vanuit onze locatie in Moordrecht leveren wij uit onze eigen voorraad direct aan. Onze leveringen worden bij u bezorgd door onze huisvervoerder GLS en PostNL.

Partners

Om een totaaloplossing te kunnen bieden zijn wij strategische partnerships aangegaan met verschillende marktbepalende partijen. Wij hebben overeenkomsten gesloten met CCV en Worldline voor het kunnen leveren van een state-of-the-art betaaloplossingen. Voor het leveren van mobiele communicatie maken wij gebruik van het Vodafone netwerk en voor het werken in de cloud zijn wij partner van Microsoft met hun Office365 producten.

Perfection Automatiseringen en Welpos zijn partners voor het leveren van DigiAccess MMX software en de Yomani betaalautomaat van Worldline. Perfection installeert de software en Welpos levert en onderhoudt de betaalautomaat. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van DigiAccess op http://www.digiaccess.nl/

Certificering

De betaaloplossing waarbij onze kassasoftware POSiv een volledige integratie heeft met de automaten van CCV is door hen gecertificeerd. Wij zijn door Currence officieel benoemd als ‘wederverkoper PIN’ en hebben wij in een later stadium ook het predicaat ‘breedband installateur pinnen’ verworven.

 

Comments are closed.