Welpay – contactloos betalen in een gesloten omgeving

Een snelle gesloten betaaloplossing op basis van nfc met Posiv en een Welpay kaart of token. Kiest u voor een betaalkaart dan kan de kaart uiteraard in uw eigen design worden geleverd.

Integratie met bestaand kaartsysteem

Er is gekozen voor een algemeen gebruikelijke chip waardoor integratie met andere partijen tot de mogelijkheden behoren. Denk hierbij aan het openen van slagbomen, openen van lockers, tijdregistratie enz. en dat alles met een en dezelfde kaart. U kunt dus heel snel over op deze snelle betaalvorm!

Beveiliging van de kaart

De versleutelde kaartdata is niet direct te lezen. Er zijn vergaande stappen genomen om tot een veilige kaart te komen. Deze stappen zijn door externe partijen als zeer innovatief beoordeeld.

De oplossing

Wij leveren o.a. het systeem op basis van onze software POSiv en een kaartlezer. Het opladen van de pas is mogelijk via de kassa zelf of een oplaadpunt met diverse betalingsopties. Dit punt kan bijvoorbeeld, vanwege de gesloten transactie, ook bij een medewerker op zijn of haar pc zijn.

 

 

Er wordt hierbij gewerkt met “een gesloten transactie”, dit wil zeggen dat handmatig opladen alleen met pin kunnen worden afgerekend. Hierdoor heb je de geldstroom volledig in eigen hand.

 

Op deze manier kunt u binnen uw organisatie snel en volledig cashless gaan werken!

Alle voordelen op een rij

  1. Geen dure transactiekosten
  2. Veilig betalen zonder contant geld
  3. Snelheid van betalen <3 seconden
  4. Geen grote investering nodig
  5. Uitbreiden, kwestie van terminal aansluiten

U heeft al een kassasysteem?

U heeft al een kassasysteem en bent u benieuwd of welpay iets voor u kan zijn? Neem dan contact met ons op.

Posted in: Oplossingen en tagged met de woorden: , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Comments are closed.