Voorraad bijhouden met TOWA software

de voorraad optie in TOWA SoftwareU voorraad is uw handel, maar weet u wel wat uw voorraad waard is? Geen zin om continue alle artikelen te tellen? Of simpelweg veel te ingewikkeld allemaal. Voorraadbeheer kan ook makkelijk zijn. In onze TOWA software pakketten worden de verkopen, wanneer de kassa communiceert, uitgelezen en automatisch verwerkt met de aanwezige voorraad. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Diverse voorraadrapporten

Grondstoffen verbruik in TOWA softwareIn de software vindt u verschillende rapportages welke u direct inzicht geven over uw huidige voorraad, voorraadwaarde en natuurlijk het verbruik van de artikelen. Daarnaast kunt u een automatisch besteladvies of retour-levering afdrukken.

Het systeem onthoudt standaard 3 jaar aan historische gegevens over uw omzet. Hierdoor bent u ook zeker van dat uw gegevens beschikbaar zijn, ook wanneer u niet in staat bent de rapportage uit te draaien. Een automatische uitleesfunctie behoort ook tot de standaard uitrusting van deze veelzijdige software pakketten. Wist u dat u al met de kleine AX-100 deze opties heeft.

Artikelwizard

Artikel wizard TOWA softwareArtikelen aanmaken in onze software kan met een artikel wizard. Hiermee maakt u in enkele ogenblikken een nieuw artikel aan en krijgt u direct de vraag of u er ook een voorraadartikel van wilt maken. Wij noemen dit dan een grondstof van het artikel. Het aanmaken van een artikel is nog nooit zo gemakkelijk geweest, het zijn niet meer dan 3 stappen.

Posted in: Oplossingen en tagged met de woorden: , , , , , , . Bookmark de permalink.

Comments are closed.