CCV Vx670 (mobiel)

CCV Vx670 Mobiele PIN

De mobiele PIN oplossing van CCV

Vx670 kleinste alles-in-één mobiele pinautomaat

Toekomstvaste pinautomaat voor ondernemers met mobiele activiteiten. Altijd & Overal Zorgeloos pinnen én voordelig mobiel pinnen via GSM of GPRS: aan de deur, in de auto, op het terras of aan tafel! Servicegericht én veilig!


Voordelig, vooruitstrevend én compleet

De Vx670 is de kleinste alles-in-één mobiele pinautomaat ter wereld en is EMV/C-TAP en PCI+ gecertificeerd. Hierdoor biedt de Vx670 de hoogst mogelijke veiligheid en is de pinautomaat klaar voor toekomstige (inter)nationale ontwikkelingen. Door het ingebouwde GSM / GPRS modem kunt u zeer voordelig beschikken over een hoge transactiesnelheid en een vaste kost per maand.


Speciaal voor mobiele activiteiten

Met de nieuwe mobiele Vx670 pinautomaat voldoet u aan de recent onderzochte consumentenwens om overal en vooral veilig te kunnen pinnen. Deze handzame betaalautomaat met ingebouwd pinpad én printer werkt via GPRS of GSM en is bij uitstek geschikt voor betalingen in onder andere restaurants, café’s, maar ook wanneer u de klant wilt laten betalen op bijvoorbeeld het terras, de markt, aan huis of onderweg.

Voor het opladen tijdens het rijden of bijvoorbeeld ‘s nachts in uw kantoor leveren wij een 12 Volt autolader en een docking station. De Vx670 verwerkt veilig, snel en efficiënt de huidige pin-, creditcard- en Chipknipbetalingen. Met een simpele handeling voegt u fooi en referentienummers toe.


Optimaal gebruiksgemak voor binnen én buiten
Het uiterst functionele en hightech ontwerp zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Deze pinautomaat heeft een opvallend groot, goed verlicht display en blauw verlichte toetsen. Hierdoor is de betaalautomaat zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het kleine formaat, het lichte gewicht en het ergonomische ontwerp ligt de Vx670 comfortabel in de hand. De bonnen worden via de geïntegreerde printer snel en vrijwel geluidloos geprint. De printrol is makkelijk te vervangen. Dit gebruiksvriendelijke en duurzame apparaat is bovendien spatwaterdicht en schokbestendig.

Altijd & Overal Zorgeloos pinnen

• Veiligste, meest betrouwbare én kleinste mobiele alles-in-één pinautomaat ter wereld

• Toekomstvast (EMV-geschikt)

• Hightech, gebruiksvriendelijk en duurzaam voor lage prijs

• Spatwaterdicht en schokbestendig

• Geschikt voor gebruik in een donkere én lichte omgeving

Comments are closed.