P2100

 

p2100


- Volledige integratie met POSiv

- Lage TCO

- Snelste EMV automaat

- Betrouwbaar en veilig


OPTIMUM P2100

Met de Optimum P2100 zet Hypercom de standaard in elektronisch betalen. Deze kwalitatief hoogwaardige betaalautomaat is de langverwachte opvolger van de veel verkochte HFT201 en het resultaat van zorgvuldige productontwikkeling en innoverende techniek, passend bij de reputatie van Hypercom, mondiaal marktleider in elektronische betaalsystemen en bancaire netwerkproducten.

Volledige integratie met POSiv

iX-800 met P2100De P-2100 is de enige betaalautomaat die wij geïntegreerd aanbieden met onze POSiv kassa software .

Deze integratie houdt in dat, na het drukken op de PIN totaal toets, uw klant direct gevraagd wordt de PINcode in te geven en het te betalen bedrag te controleren. Het bedrag wordt door de kassa naar de PINautomaat gestuurd en deze handelt de betaling verder af. Daarnaast heeft u geen extra printer meer nodig, uw bon komt namelijk uit de printer van de kassa. Dit alles maakt de kans op fouten nihil en zorgt voor een snelle en correcte afhandeling van uw PINbetalingen.

Flexibel

Met de Optimum P2100 maakt u de stap naar een nieuw tijdperk in elektronisch betalen. Een tijdperk waarin de chip zal domineren en de magneetstrip gaat verdwijnen.


p2100 met houder

De Optimum P2100 is completer, sneller én flexibeler dan zijn roemruchte voorganger. De flexibele software is eenvoudig uit te breiden en biedt u continuïteit tot in lengten van jaren.


De compacte en handzame Optimum P2100 van Hypercom is uitgerust met twee kaartlezers: de magneetkaartlezer en de smartkaartlezer. De magneetkaartlezer is aan de zijkant bevestigd en de smartkaartlezer aan de voorzijde. Ze zijn geschikt voor het lezen van alle gangbare kaarten, zoals pinpassen, creditkaarten en loyaltykaarten.

Snel

De ingebouwde ethernetkaart en krachtige 32-bit RISC processor waarborgen een snelle en storingsvrije verwerking van transacties.
Zelfs tijdens piekuren garandeert de Optimum P2100 een vlotte doorstroom aan de kassa. Een doorstroom van tevreden klanten wel te verstaan, want de gebruiksvriendelijke betaalautomaat heeft een verlichte display en grote, duidelijke toetsen met feedback.

Speciaal voor blinden en slechtzienden zijn de belangrijkste toetsen voorzien van zogenaamde ‘blindmarks’.


Veilig

De Optimum P2100 voldoet aan de hoogste nationale en internationale eisen die gelden voor een veilig elektronisch betalingsverkeer en is goedgekeurd voor de Nederlandse markt. De Optimum P2100 is uitgerust met een intrusion detection system en een speciale CPU, toegespitst op beveiligingen. De terminal voldoet uiteraard aan de internationale standaarden voor EMV 4.1 en VISA PED en de nationale standaarden van Currence (PCI+).

Comments are closed.