TOWA Software XL

Wel-POS TOWA Software XL

TOWA XL Software

Met de Towa Software XL beheert en programmeert u uw kassa op eenvoudige wijze. Snel een artikel toevoegen, een hoofdgroep wijzigen of uw toetsenbord aanpassen. Het kan allemaal met onze Towa Software.

U heeft de keuze uit 3 versies: Lite, Basic en Professional. Alle versies zijn geschikt voor de ET-6600, ET-6800, ET-7626, ET-7826, ML-780, SX-680 en SX-690 en werkt onder alle Windows versies.

Met de Lite versie kunt u gemakkelijk uw Towa kassa naar eigen wens programmeren. Denk hierbij aan artikelen (PLU’s), toetsenbord, teksten en/of logo op de kassabon etc.

Met de Basic en Professional versie worden de gemaakte omzetten per dag opgeslagen en kunt u achteraf altijd een rapport maken per dag, week, maand, kwartaal en jaar.

In de Professional versie heeft u de beschikking over de uitgebreidde voorraad- en debiteuren functionaliteiten.

Automatisch uitlezen van de Z-rapportage

In de Basic en Professional versie is het mogelijk om elke dag uw kassa (‘s) automatisch uit te lezen en zo worden uw gegevens per dag opgeslagen, ook als u niet aanwezig mocht zijn. Zo kunt u de rapportage achteraf bekijken per dag, week, maand, kwartaal of jaar.

Verbinding via internet

Door gebruik te maken van een en-com Pos-Com kunt u de kassa via internet uitlezen. Hierdoor bent u niet meer aangewezen op een modem of fysieke verbinding aan de kassa. De Pos-Com is beveiligd met een loginnaam en wachtwoord, zodat uw kassagegevens veilig zijn.

Comments are closed.